Nieuwe Netflix serie is regelrechte hit

Heb jij de serie al gezien?

Lees ook

Elke maand wordt er weer een lading aan gloednieuwe films en series gedropt op Netflix. Gelukkig maar, want we kunnen er geen genoeg van krijgen. Benieuwd welke serie als beste van 2018 is uitgeroepen? Lees dan verder.

Ongelofelijk spannend

Britse krant The Guardian heeft de serie Bodyguard uitgeroepen tot beste van het jaar. De politieke thriller, vergelijkbaar met Homeland, is in Engeland al een regelrechte hit op Netflix en wordt één van de spannendste Britse series ooit genoemd. De wisselende verhalen maken de afleveringen ongelofelijk spannend en houden je waarschijnlijk niet tegen om de zes uur durende serie aan één stuk door te kijken.

Lees ook: Jaaa! Deze kerstfilms verschijnen binnenkort op Netflix

Aanbod

Acteur Richard Madden, ook bekend als Robb Stark in Game Of Thrones, speelt de getraumatiseerde oorlogsveteraan David Budd die een terreuraanslag in een trein probeert te verijdelen. Zijn daad blijft niet onopgemerkt en hij krijgt het aanbod om de bodyguard te worden van Julia Montague, de Britse minister van Binnenlandse Zaken.

Julia wil de veiligheidsdiensten meer bevoegdheden geven, maar daar is de bevolking én haar bodyguard het niet mee eens. Het zorgt voor een politiek dilemma en persoonlijke situaties tussen de twee.

Bron: Dutchcowboys Beeld: iStock, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook