6 celebrities doen onthullingen over seksleven

Lees en leer!

Deze zes celebrities doen een boekje open over hun seksleven. Dit levert spannende onthullingen, maar ook goede tips op. Lees en leer!

1. Camila Mendes

Voor Camila draait het allemaal om de connectie. "Ik wil altijd tegen mannen roepen: heb geen seks op me, heb seks met me. Mannen moeten echt begrijpen dat die connectie het belangrijkst is."

2. Amber Rose

Amber Rose heeft een heel specifieke tip voor ons: "Relax! Denk niet teveel na over de blowjobs die je geeft. Zo stom als vrouwen zich lelijk voelen wanneer ze dit doen. Mannen denken daar niet eens aan!"

3. Meghan Trainor

Voor Meghan Trainor is vooral de juiste partner belangrijk. En dan vooral een partner die je lichaam prachtig vindt. Meghan's verloofde Daryl Sabara is die partner voor haar. "Ik heb me nooit sexy gevoeld bij mannen. Niemand liet mij in de slaapkamer weten hoe mooi ze mijn lichaam vonden totdat ik Daryl ontmoette. Hij is geobsedeerd door mijn lichaam en laat dat duidelijk merken."

4. Khloe Kardashian

"Ik geloof in dirty talk. Communiceren tijdens de seks is heel belangrijk. Eigenlijk vind ik het maar onbeleefd als je niet tegen me praat. Als mijn man niks laat horen, weet ik niet of hij het leuk vindt en daar word ik niet enthousiast van." onthulde Khloe via haar app.

5. Lady Gaga

"Ik heb eigenlijk nooit genoten van seks, tot twee jaar geleden." zei Gaga ooit. "Dat was in een goede monogame relatie. Seks is voor mij de ultieme vorm van kwetsbaarheid. Voor mij moet de relatie goed zitten, zodat ik weet dat de seks voortkomt uit liefde en uit niks anders." Wijze woorden van Gaga!

6. Rihanna

Dat Rihanna daar misschien iets anders over denkt, dat bewees ze toen ze in 2013 een bericht op Twitter plaatste. "I could give a phuck about the foreplay… I want it now." schreef ze. Duidelijke taal! Ben je zelf wel van het voorspel en kan dat wel wat spannender? Gebruik dan eens een speeltje, bijvoorbeeld van Easytoys.

Beeld: Gettyimages

Laatste nieuws