Zien: Amanda Bynes breekt het internet met eerste fotoshoot in jaren

She's back!

We hebben jarenlang niets meer van haar gehoord, maar na alle controverse schittert ze nu als nooit te voren in een fotoshoot met Paper Magazine; Amanda Bynes is back en het internet gaat los.

Dieptepunten

Lees ook: She's back! Amanda Bynes lijkt weer op haar oude zelf

De laatste jaren hebben we flink wat dieptepunten van Amanda Bynes gezien, waarna ze een einde maakte aan haar acteercarrière. Toch kreeg ze het keer op keer voor elkaar om de headlines te halen. Ze kwam namelijk regelmatig in aanraking met de politie, worstelde met haar drugsverslaving, schold menig celebrity uit op Twitter en eindigde in een psychiatrische kliniek. Nu, acht jaar later, is ze terug en bijna onherkenbaar. Ze vertelt waarom het jarenlang bergafwaarts ging en hoe ze deze moeilijke periode uiteindelijk heeft overwonnen.

Depressie door films

Ondanks we geen genoeg kregen van Amanda in onze favoriete jeugdfilms, vertelt ze dat dit het keerpunt in haar leven is geweest. Na de opnames van She’s The Man kreeg Amanda een heftige depressie van zes maanden. Ze was niet blij met hoe ze er uitzag in de film. “Ik vond het verschrikkelijk om terug te kijken. Ik vond dat ik er als jongen heel raar uitzag en dit was een vreemde out-of-body ervaring waar ik nog heel lang last van heb gehad", vertelt ze in een interview met Paper Magazine. Na haar acteerbreak was ze bijna elke dag onder invloed van drugs, wat zorgde voor veel ups en downs.

Positief vooruitzicht

Bynes is momenteel, naar eigen zeggen, helemaal clean en zit al vier jaar op de modeacademie waar ze het erg goed doet. Ze is van plan om modeontwerpster te worden en vertelt dat dit zeker niet het laatste is wat we van haar zullen horen.

Laatste nieuws