Monica Geuze voor het eerst openhartig over acteren

De vlogster is volgend jaar te zien in 'Wat is dan liefde'.

Lees ook

Hoewel ze elke dag met een camera in haar handen staat voor haar eigen vlog, ziet Monica Geuze het voorlopig nog niet zitten veel te moeten acteren op beeld. De vlogster liet aan ANP weten dat een carrièreswitch naar de acteerwereld er voor haar niet inzit.

Filmrol

De vlogster heeft een rol weten te bemachtigen in de nieuwe film Wat is dan liefde, waar ze de vrouw – net als in haar echte leven – van een beroemde profvoetballer (gespeeld door acteur Mandela Wee Wee) zal spelen.

Lees ook: Zien: Monica Geuze schittert in steamy fotoshoot met Lars Veldwijk

Eerlijk

"Ik doe wel graag dingen die ik echt heel leuk vind. Maar het is niet dat ik vroeger dacht: ik wil later heel graag in een film spelen", vertelde Monica aan ANP op de set van Wat is dan liefde. Ze heeft zich dan ook voorgenomen niet tegen elke rol die haar wordt aangeboden 'ja' te zeggen. "Als je echt actrice bent, doe je dat wel. Maar dat is voor mij niet weggelegd, denk ik."

De reden dat de vlogster 'ja' heeft gezegd tegen deze filmrol, is omdat 'ie heel dicht bij haarzelf ligt. "Het was echt een rol waarin ik mezelf kan zijn en waarin ik niet allemaal rare capriolen uit hoefde te halen." Wel liet ze weten dat ze ook moest dansen en zingen. "Dat was niet helemaal mijn ding." De romantische komedie is volgend jaar december te zien in de bioscoop. Nog even geduld hebben!

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook