Kim Kardashian reageert op vreemdgaan Travis Scott

Ze is not amused!

Lees ook

Het zou een heus KarJenner-drama zijn, Travis die zijn liefje Kylie zou bedriegen. Na het drama tussen Tristan en Khloé, besloot zuslief Kim ook dit keer in te grijpen. Al is het om een andere reden dan je misschien zou denken.

Experiment

De foto waarop Travis intiem is met een andere vrouw blijkt namelijk fake news te zijn. YouTuber Christian Adam voerde een experiment uit, waarbij hij in de huid van Travis kroop en een intieme foto in scène zette. Al snel ging de foto rond als een lopend vuurtje en had iedereen het erover.

Lees ook: Ai: Kim Kardashian beschuldigd van Photoshop bij dochter North

Look-alike

Kim wist bij het geval van Tristan niet hoe snel ze moest ingrijpen en ook nu is de realityster not amused met de foto die ze onder de neus geschoven kreeg. Alleen is Kim dit keer niet boos op Travis, maar op zijn look-alike Christian Adam. "Ik haat het dat ik dit onder de aandacht moet brengen, maar het is echt walgelijk dat je het grappig vindt om op deze manier probeert te stoken tussen Travis en Kylie, die dit jaar een gezinnetje zijn gestart. Dit is erg schadelijk voor relaties en onze familie. Het is gewoon zo fout om te doen!", aldus Kim op Twitter

En daar kunnen we het alleen maar eens zijn!

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook