Bella Hadid geeft de gouden tip voor een glowy skin

Thanks Bella!

De glowy skin van Bella Hadid is om jaloers van te worden. Haar stunning make-up looks laten haar keer op keer shinen op de catwalk, maar ook zonder make-up is het model een plaatje om naar te kijken.

Hadid-genen

Dat Bella de Hadid-genen in zich heeft, is geen verrassing meer. Net als zusje Gigi verschijnen de meiden vaak met veel make-up op catwalks en in fotoshoots. Niet bepaald goed voor je huid, maar toch hebben de modellen een glowy skin om van te dromen. De brunette deelt haar gouden tip.

Lees ook: Dit is waarom je oogcrème op je lippen moet smeren

Gouden tip

Haar beautygeheim: "Vroeger was ik in staat om mijn gezicht te wassen en verder niets te doen, maar als ik nu ga slapen zonder te hydrateren, voelt mijn gezicht droog en strak aan." Vergeet dus nooit een verzorgende nachtcrème op te smeren en haal je make-up er altijd goed af, hoe moe je ook bent.

Ook is Bella dol op maskers. "Ik ben geobsedeerd door maskers met zwarte peel-off en ik gebruik 's ochtends een badmasker wanneer ik een vroege afspraak heb." Probeer ook consistent te blijven met je routine en serums of oliën doen ook wonderen volgens Bella.

Bron: Glamour Beeld: BSR

Laatste nieuws