Gert Verhulst klapt uit de school over relatie met Josje Huisman

Ai...

Lees ook

Eerst was daar Karen, daarna nieuwkomer Josje. Gert Verhulst zag de dames van K3 ook op privé-gebied wel zitten. Toch zou hij de tijd graag terug willen draaien.

Verliefd op een ander

Volgens zijn huidige liefde, Ellen Callebout, met wie hij alweer elf jaar samen is, noemt Gert zijn relatie met Josje 'de grootste fout van zijn leven'. Zes jaar geleden had hij met haar een kortstondige relatie, waardoor hij zijn grote liefde Ellen even verliet om zijn gevoel voor Josje te volgen. "Ik ben daar nuchter in: je kunt niet kwaad zijn op iemand omdat hij verliefd is op een andere vrouw. Je kunt gevoelens niet tegenhouden. Gert was daar eerlijk en open over en ik heb hem gezegd: ‘Volg je gevoel.’ Ik heb niet voor hem gevochten en ik denk niet dat ik dat had moeten doen. Ik heb er geen spijt van hoe het gelopen is. Misschien hadden we die breuk ook nodig.”

Lees ook: Voormalig K3-lid Kristel klapt uit de school over band met Josje

Grootste fout

Na een half jaar ging Gert met hangende pootjes terug naar Ellen, nadat zijn relatie met Josje uiteindelijk op de klippen liep. “Nu doet het me niks meer, maar toen hoefde ik geen ‘Oya lélé’ te horen. Het hielp dat Gert enorm veel spijt had van zijn misstap. ‘De grootste fout van mijn leven,’ klonk het oprecht. Ik heb me ook niet onmiddellijk in zijn armen gegooid. We hebben veel gepraat, en er is tijd overheen gegaan voor we de draad weer konden opnemen. Maar het vertrouwen tussen ons is nooit geschonden", aldus Ellen. Ook Josje heeft na wat mislukte relaties het geluk gevonden bij Cle Gyimah en kan op ieder moment bevallen van hun eerste kindje.

Bron: HLN.be Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook