Kim Kardashian onder vuur na kerstlook North

De reacties zijn niet mals.

Lees ook

Het familiekiekje van Kim Kardashian heeft voor flink wat ophef gezorgd. Op de foto schittert het gezin West-Kardashian voor de jaarlijkse gezinsfoto voor Kerst, waarvoor de familie uiteraard weer de allerbeste outfit uit de kast heeft getrokken. But that's not all…

Make-uppen

Voor het spectaculaire kerstfeest dat Kim en Kanye bij hen thuis gaven, mocht North dit jaar ook even neuzen in de make-up collectie van haar moeder. De oudste dochter van Kim en Kanye vermaakte zich overduidelijk tussen de make-up stash van haar moeder en de vijfjarige verscheen uiteindelijk met knalrode lippenstift op het extravagante kerstfeest.

Lees ook: Dit is waarom Kim Kardashian met make-up op slaapt

Kritiek

En dat terwijl Kim vorig jaar nog vertelde dat North pas op haar twaalfde make-up op mag. Enfin, Kim hoefde niet lang te wachten of het regende negatieve reacties onder haar foto. "Mooie foto maar waarom draagt het kleine meisje lippenstift? Wat is er mis met je?" en "Ik mocht pas lippenstift dragen toen ik 16 jaar was" is slechts een greep uit de reacties.

Kim kon de kritiek op North's look niet meer aan en besloot korte metten te maken met alle commotie. "Ze heeft het zelf uitgekozen hoor! Het is een speciale gelegenheid!", aldus de realityster.

Merry Christmas 🎄

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: BuzzE, Flair.be Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook