Zien: nieuwe GTST-personages zorgen voor veel rumoer

Dit is wat je kunt verwachten.

Lees ook

Hoewel er laatst nog een aantal mannelijke hotties het GTST-dorpje Meerdijk betraden, verschijnen er nu ook twee knappe meiden in de spannende soap.

Thrillermaand

De echte GTST-fans zitten waarschijnlijk elke avond in spanning voor de buis. Het is namelijk de thrillermaand en van 7 tot en met 11 januari is het tijd voor de wintercliffweek. Al genoeg spanning en sensatie zou je zeggen, maar de twee nieuwe personages dragen een hoop geheimen met zich mee.

Lees ook: Deze hunk schittert in nieuw seizoen GTST

Geadopteerde dochter

Maak kennis met Shanti Vening (gespeeld door Bertrie Wierenga) en Tiffy Koster (gespeeld door Cecilia Adorée). Tijdens de Kerst maakte je al kennis met Tiffy. Zij is de dochter van Anton, maar werd geadopteerd door een ouder echtpaar. Na hun overlijden besloot ze op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Anton wist niets van de situatie, maar Tiffy is vastbesloten hem beter te leren kennen.

Geheimen

Shanti is een nagelstyliste die wel houdt van een roddel hier en daar. Ondanks dat ze slim en erg sociaal is, heeft ze geen diploma of certificaat en kan ze amper lezen en schijven. Haar geheim is bij haar vorige baas ontdekt, maar ze hoopt in Meerdijk opnieuw te kunnen beginnen. Al gaat dat natuurlijk niet van een leien dakje…

Bron: Cosmopolitan Beeld: GTST, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook