Alles wat je moet weten over het tweede seizoen van Netflix-serie You

OMG, spannend!

Lees ook

Je kon er rond de feestdagen niet om heen: de nieuwe serie You. Maandenlang maakte Netflix ons lekker met teasers en trailers, maar Tweede Kerstdag was het dan eindelijk zover.

Tweede seizoen

Grote kans dat je al flink hebt gebingewatched en het eerste seizoen er doorheen gejaagd hebt. Maar guess what: de makers onthullen dat er sowieso een tweede seizoen aan zit te komen. Yay!

Lees ook: PLL-actrice Shay Mitchell deelt verschrikkelijk nieuws

Spoiler alert!

De grote vraag luidt nu: wie keren er allemaal terug? Joe heeft nogal veel bloed aan zijn handen, waardoor de cast ongeveer gehalveerd is. Wel zal Joe's ex-liefje Candice een grotere rol krijgen. "Ze is minder dood dan Joe had gedacht", laat co-creator Sera Gamble weten. Want in tegenstelling tot zijn hallucinaties in seizoen één, zal Candice het volgende seizoen springlevend zijn.

Wel zal het tweede seizoen hoogstwaarschijnlijk niet in New York, maar in het zonnige Los Angeles gaan plaatsvinden. Zo laat Sera weten. Voor de rest zullen Paco en zijn moeder terugkeren en is de kans groot dat ook Beck's bff's Lynn en Annika weer een rol krijgen. Laat dat tweede seizoen maar snel komen!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: You

Laatste nieuws

Zie ook