Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Donny Roelvink komt met eigen muziek

De fit boy gaat zijn broer achterna. Nadat grote broer Dave zich volledig op zijn dj-carrière heeft gestort, ambieert ook Donny nu een carrière in de muziekindustrie. Zo vertelt hij aan Mokum Magazine. "Ik kan alvast verklappen dat er binnenkort muziek van mij aankomt. Het nummer is al af en binnenkort gaan we er een videoclip bij schieten." We zijn benieuwd!

Tony Jr. over kinderwens

De dj is stapelgek op zijn vriendin Maan, met wie hij vorig jaar een relatie kreeg. Maar ondanks dat de twee nog niet heel lang samen zijn weet Tony in ieder geval één ding zeker: hij wil een gezin. "Het leven heeft twee doelen: overleven en je genen voortzetten. Ik krijg nu al een warm gevoel als ik eraan denk dat ik met al dat harde werken over een paar jaar mijn gezinnetje kan onderhouden." Ook zijn grote liefde Maan lijkt niet te kunnen wachten om samen met Tony een stel mini's op de wereld te zetten. "Maan heeft nu al babykleertjes in haar slaapkamer hangen omdat ze die zo schattig vindt. Dus dat komt wel goed."

Gordon mist het zingen

Ruim twee jaar na zijn afscheidsconcert mist Gordon nog steeds het zingen. Voortaan stopt hij zijn passie voor zingen in de nieuwe SBS6-show DanceSing, vertelt Gordon. Iets waar hij meer voldoening uit lijkt te halen dan bij zijn rol als jurylid in Holland's Got Talent. “Holland’s Got Talent was toch een beetje meer circusacts beoordelen, van goochelaars tot clowns. Dit is toch meer mijn discipline. Ik mis zingen ontzettend als artiest. Dus ik kan ook een beetje mijn ei weer kwijt”, zegt Gordon.

Bron: BuzzE, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook