StukTV’s Giel reageert op ‘ruzie’ met Anna Nooshin

Na alle kritiek besloot Giel gisteravond te reageren.

StukTV's Giel zorgde gisteren voor veel ophef, toen hij in een radio-interview Anna Nooshin beledigde. Ook de influencer zelf reageerde op social media op de kritiek die ze van haar collega kreeg. Iets waar hij duidelijk van is geschrokken.

Ontvolgen

Het creatieve brein achter StukTV verkondigde gisteren op Radio 538, dat Anna volgens hem wat meer kleding aan moest trekken. Ook vond hij haar te mager en riep hij iedereen op om haar te ontvolgen. Anna liet dit niet zomaar gebeuren en besloot via Instagram te reageren.

Lees ook: Zien: Anna Nooshin bevestigt relatie met intieme foto

Sarcasme

Hoewel het er even op leek dat Giel en Anna elkaar volop in de haren vlogen, krabbelde de content creator gisteren toch terug en bood hij zijn excuses aan. "Sorry voor de mensen die ik boos heb gemaakt door mijn uitspraken op 538. Het sarcasme ontbrak. Ik hou van vrouwen, het liefst allemaal dag in dag uit in bikini, in alle vormen en maten. Wat bedoeld was als grapje, kwam niet goed over. Ik ben denk ik jaloers dat iedereen op vakantie is en ik in de kou zit. Love you Anna. Kus vanuit mijn coltrui", schrijft hij op Instagram. Giel's kritiek wordt hem gelukkig al snel vergeven door Anna, zo reageert ze op Instagram met de woorden: "It's all love." Eind goed, al goed!

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws