Vrouw rent jarenlang route in de vorm van een penis

Hilarisch!

Lekker een stukje hardlopen, Claire doet het bijna dagelijks. Niets bijzonders, zou je denken. Is het niet dat de routes die ze rent, inmiddels enorm viral gaan.

Rondje penis

Claire loopt namelijk geen normale rondjes, maar legt de route van een penis af. Wait, what? Ja, je leest het goed. De hardloopster loopt regelmatig rondjes in de vorm van een penis.

We snappen dat je nu hoofd nu vol vraagtekens zit. Het begon zo. Toen ze bij haar broer op bezoek in Kansas, Amerika was, verdwaalde ze tijdens haar hardlooprondje. Eenmaal het huis teruggevonden checkte ze gauw even hoe ze was gelopen. Wat bleek: haar route bleek precies de vorm van het mannelijke geslachtsdeel te hebben. Ha!

Lees ook: Wat er met je borsten gebeurt tijdens het hardlopen

Instagram-hit

Sindsdien besloot ze er een gewoonte van te maken haar bijzondere routes op Instagram te zetten. "Ik vind het heerlijk om hard te lopen en beschouw de vorm van mijn routes als niks anders dan een hilarische bonus. In sommige plaatsen kunnen in mijn ogen perfecte penissen worden gerend. Je zou bijna denken dat dat vooraf de bedoeling was." Het levert haar in ieder geval een leuk volgersaantal op. Dick Run Claire zit op dit moment namelijk al op 22,9K volgers. Tsja, zo kun je ook Instafamous worden, natuurlijk!

Bron: AD Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws