Voormalig hof-butler waarschuwt Meghan

Maar of ze zijn advies ook ter harte neemt...

Lees ook

Meghan Markle moet zich nu toch écht aan de regels gaan houden, anders zou het nog weleens heel fout voor haar aflopen. Zo vertelt prinses Diana's voormalige hof-butler Paul Burell in een interview met Channel 5.

Rebelse kant

De 60-jarige was jarenlang in dienst van Lady Di en vreest nu dat Meghan haar achterna gaat. Volgens hem zou haar rebelse kant en ongehoorzaamheid tot grote irritaties bij de Britse royals kunnen zorgen, waardoor ze hen uiteindelijk tegen zich in het harnas jaagt.

Lees ook: Meghan Markle's nieuwe knappe medewerker is gesprek van de dag

Niet geliefd

Toch moeten we de uitspraken van de hof-butler met een korreltje zout nemen. Zelf is hij namelijk ook niet bepaald geliefd bij de Britse royals. En dan met name bij William en Harry. De voormalige rechterhand van prinses Diana klapte na haar dood meerdere keren uit de school over haar privé-leven en schreef zelfs een boek over haar. Nog steeds wordt hij regelmatig gevraagd voor tv-interviews, wat keer op keer weer in het verkeerde keelgat van de broers schiet. Het ziet er dan ook niet naar uit dat Meghan zich ook niets aantrekt van Paul's waarschuwing.

Bron: Story Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook