Ai: opnieuw schokkende onthulling over koningshuis

Het koningshuis ligt weer onder vuur.

Lees ook

Voor de derde keer deze week is de koninklijke familie niet goed in het nieuws. Dit keer speelt koningin Máxima de hoofdrol. Zij zou namelijk de belasting ontduiken in Argentinië.

Fraude

Het Argentijnse medium El Cohete a la Luna kopt dat Máxima niet de juiste waarde van haar onroerend goed in de Argentijnse provincie Río Negro opgeeft. Daardoor zou onze koningin minder belasting hoeven te betalen dan dat eigenlijk hoort. Hierdoor zou ze dus fraude plegen, zo meldt Quote.

Lees ook: Zien: koningin Máxima staat op de foto met haar jongere zelf

Belastingdienst

De koning en koningin kochten in 2009 verschillende huizen in de Argentijnse provincie Río Negro. In totaal zou ze daar 3000 hectare aan land bezitten. Later zijn er huizen bijgebouwd en die zijn niet opgegeven aan de Argentijnse belastingdienst. Hierdoor betaalt ze dus minder dan dat zou moeten. Volgens El Cohete zou de Argentijnse regering bewust een oogje dichtknijpen.

De koninklijke familie kwam eerder al in het nieuws vanwege hun tandarts. Die zouden ze weigeren te betalen omdat het een eer voor de tandarts moest zijn en er veel publiciteit mee kon krijgen.

Bron: BuzzE Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook