Oeps: Ariana Grande laat tattoo zetten met spelfout

Awkward!

Lees ook

Ter promotie van haar nieuwe nummer 7 Rings, heeft zangeres Ariana Grande in het Japans de titel van het nummer op haar handpalm getatoeëerd. Tenminste, dat was de bedoeling. Ariana heeft namelijk een paar tekens weggelaten, waardoor er in plaats van 7 Rings, shichirin staat. En laat dat nou net 'mini-barbecue' betekenen. Oops!

Kritiek

De 25-jarige superster heeft heel wat kritiek over zich heen gekregen, ze wordt voornamelijk beschuldigd van culturele toe-eigening. Haar Instagrampost waarop ze haar nieuwste aanwinst deelde is dan ook gauw verwijderd. Haar tatoeëerder heeft de foto nog wel op zijn Instagram staan.

Lees ook: Hilarisch: Ariana Grande deelt bloopers van 'Thank U, Next'

Reactie Ariana

Ariana reageert laconiek op de ophef. "Ik ben ook fan van kleine barbecues", zegt ze op Twitter. Daarna komt ze nog met een uitleg voor de spelfout: het blijkt dat ze bewust een paar tekens heeft weggelaten omdat het zetten van de tatoeage te veel pijn deed. "Ik had niet nog een paar tekens kunnen volhouden. Maar de plek waarop het gezet is vervelt heel erg, dus het blijft niet lang zitten. Als ik het te erg ga missen zal ik de volgende keer door de hele tatoeage lijden."

Bron: BuzzE Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook