Dit wil je: kledingmerk betaalt losers op de piste om kleding te testen

En je krijgt er nog een all-inclusive vakantie bij ook!

Lees ook

Ga jij liever après-skiën dan met de latten de bergen in? Simpelweg omdat je met je twee linkervoeten om de haverklap valt? Dan is deze 'vacature' op jouw lijf geschreven.

Geen pro op de latten

Het kledingmerk Tenson wil namelijk iemand betalen om in Zweden te gaan skiën. Alleen dan wel even anders. Je hoeft namelijk geen pro op de latten te zijn. Integendeel zelfs. Het merk is op zoek naar iemand die regelmatig onderuit gaat.

Lees ook: Hunkemöller lanceert eerste skicollectie

All-inclusive vakantie

Nu zul je denken: why oh why? Maar het kledingmerk heeft zo zijn redenen. "We willen innovatieve, functionele kleding testen van de hoogste kwaliteit. Die moet bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Dus ook tegen een 50-meter lange val- en glijpartij over een ijzige of hobbelige piste.”

Voor het hele testgebeuren willen ze je ook nog eens een leuk bedrag betalen. Het loon bedraagt namelijk 25 euro per uur. En dat is voor een beetje stuntelen op de piste toch een leuk bedrag. Ook wordt de rest van je all-inclusive vakantie in Zweden, met onder andere vier dagen een skipas en acht uur privéles, voor je betaald. Waar wacht je nog op? Je kunt *HIER* solliciteren.

Bron: AD Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook