Mezdi onthult heftige details motor-ongeluk

Ik hoorde een vrouw huilen die riep: 'hij is dood'.

Mezdi, you either love him or hate him! Toch heeft de realityster het afgelopen jaar veel meegemaakt. Zo kwam hij na zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch in een heftig motor-ongeluk terecht. Mezdi vertelt nu openhartig over de gebeurtenis waarbij hij naar eigen zeggen de dood in de ogen keek.

Afscheidsgebed

Lees ook: Mezdi over zijn heftige motorongeluk: 'Ik ben er nog steeds heel slecht aan toe'

Het had niet veel gescheeld of Mezdi kon het verhaal niet meer navertellen. "Op de weg naar huis, en dat is slechts een kilometer of twee, zie ik opeens een auto afslaan terwijl ik aan het inhalen ben, en word ik geschept. Ik ben zestien meter gevlogen en uiteindelijk in het water beland. Ik hoorde ambulances, geschreeuw, maar ook een vrouw huilen en zij riep: 'hij is dood'." Ergens had ik het geaccepteerd en dacht ik: 'weet je wat wat, mijn afscheidgebed komt eraan, ik wacht het af en dan zien we wel wat er gaat gebeuren'."

Gelukkig kwam hij er bovenop, al is hij er nog lang niet. Qua revalideren staat hem een lange en zware tijd tegemoet. "Er blijft veel schade, zowel lichamelijk als geestelijk. En daar moet je eigenlijk doorheen beuken", aldus Mezdi.

Bron: Show Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws