Anna Nooshin bedolven onder kritiek

De influencer krijgt de wind van voren.

Anna Nooshin probeert na enkele maanden het wekelijks vlogger weer op te pakken. De YouTuber uploadde maandenlang onregelmatig nieuwe content en liet weinig van zich horen. En dat konden haar fans niet helemaal waarderen.

Connectie

Anna heeft inmiddels het vloggen weer helemaal opgepakt. Toch zijn er maar weinig positieve reacties te lezen onder haar nieuwe YouTube-video. Zo zijn veel van haar vaste kijkers de band met Anna kwijtgeraakt.

“Lieve Anna, ik denk dat hetgeen er in je privé-leven is gebeurd, dat ervoor heeft gezorgd dat veel mensen de connectie zijn verloren. Het is net als een vriendin die opeens een relatie krijgt en dan van de aardbodem verdwijnt. Na een tijdje komt ze terug en dan ergens hoopt ze dat de vriendschap nog hetzelfde is”, schrijft ene Sara.

Lees ook: Anna Nooshin geeft uniek kijkje in haar nieuwe huis

Relatie

Opvallend is dat meerdere negatieve reacties over Anna’s nieuwe vrienden en relatie gaan. “Je probeert zo erg weer normaal en leuk te doen, maar je bent veel te nep geworden. Met al je oppervlakkige vrienden” en “Je vriend is zo een creep echt niet normaal" is slechts een greep uit de vele reacties. Maar ondanks de vele negatieve berichten zijn er genoeg fans die het voor de presentatrice opnemen. Zo zijn er gelukkig ook reacties als “Je straalt echt met je nieuwe liefde, zo cute” en “Zo goed bezig Anna, je bent zo'n sterke inspirerende vrouw, lekker knallen met wat je echt leuk vind om te doen!” te lezen. En zo is het maar net!

Wel lijkt de 32-jarige zich iets aan te trekken van alle commotie. Anna postte gisteren dan ook en life update-video, waarin ze haar volgers antwoord geeft op al hun prangende vragen.

Bron: Beau Monde Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws