Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fender bereikt mijlpaal

Het zoontje van Roxaenne Hazes wordt met de dag groter. De kleine begint nu ook tandjes te krijgen, laat ze weten op Instagram. "Er komt een tandje door bij dit aapje. 's Nachts dus krijsend wakker worden en niet willen slapen", schrijft ze erbij. Ook al is het natuurlijk iets dat erbij hoort, het hart van Roxeanne breekt.

Speelse Bobby gebruikt Chantal als speeltoestel

Bobby groeit als kool en is op dol op spelen, klimmen en klauteren. Het 10 maanden oude jongetje gebruikt het liefst zijn moeder daarvoor. Op Instagram deelt Chantal Janzen een video van hoe dat er nou aan toe gaat. "Favoriete speeltoestel", schrijft ze.

Fabiola pronkt met slanke lichaam

Temptation-verleidster Fabiola steelt de show op dit moment. Haar raps vliegen het internet over en nu is het ook haar slanke lichaam waar de blondine veel aandacht mee krijgt, alleen of dat op de goede manier is…? Het Instagram-account Nieuwgram plaatste de foto met de tekst: "Wanneer je slank wil lijken voor de foto." Het leverde een hoop reacties op zoals "Heeft ze een nieuwe set borsten?" en "Wanneer je slank bent en het zo forceert dat je ribben uitsteken." Ai, klinkt niet heel positief.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws