Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson

OMG!

It's never a dull moment with the Kardashian! Het leek even rustig bij de KarJenners, maar dat bleek helaas van korte duur. Khloé blijkt namelijk alweer bedrogen te zijn door Tristan. Dit keer niet met een onbekende, maar de bff van jongste zusje Kylie.

In de club

Tristan zou namelijk een scheve schaats hebben gereden met Jordyn Woods. De twee zouden samen een club hebben bezocht, waar Tristan iedereens telefoon zou hebben afgepakt. Vervolgens zouden de twee de hele avond samen hebben doorgebracht en konden ze volgens omstanders maar niet van elkaar afblijven.

Lees ook: Kim Kardashian geeft nichtjes een bizar cadeau

Thank you, next!

Tristan's overspel zou opnieuw een zware klap zijn voor Khloé. Maar dat hij ook nog eens met de bff van haar zusje gaat, dat is volgens bronnen toch echt de druppel voor Khloé. En hoewel haar baby daddy op social media verkondigde dat het allemaal fake news was, zegt de reactie van Khloé en haar vriendinnen op een filmpje van Hollywood Unlocked eigenlijk al genoeg. Tristan kan zijn spullen pakken en vertrekken. En wat Jordyn betreft: het is nog maar de vraag of Kylie haar kan vergeven. Anders kan ook zij naar een nieuwe woning gaan zoeken. Ai!

Bron: Telegraaf Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws