Sylvie Meis maakt einde aan ruzie met Sabia Engizek

Het is voorbij.

Lees ook

Sylvie Meis laat haar ruzie met haar voormalig beste vriendin Sabia Engizek achter zich. Nadat Sabia een aantal heftige uitspraken deed over Sylvie, liet de blondine weten erg gekwetst te zijn, maar nu staat ze weer met beide benen op de grond.

Heftige uitspraken

Op papier hebben de twee vrede gesloten. Vorig jaar deed Sabia de pijnlijke uitspraak over de periode dat Sylvie borstkanker had. "Sommige mensen gaan zover dat ze een ziekte verzinnen om daar zelf beter van te worden", is wat de brunette in de serie Global Gladiators zei.

Sylvie liet in een brief aan de Duitse media weten gekwetst te zijn. "De bewering dat de ziekte nooit heeft bestaan, is even onwaar als smakeloos."

Lees ook: Sylvie Meis deelt emotioneel verhaal met 10 Years Challenge

Geen excuses

Via Instagram laat Sylvie weten dat ze blij is dat beide partijen erin geslaagd zijn 'een geschil over de inhoud van het programma Global Gladiators in onderling overleg voor alle betrokkenen te beslechten'. De schikking wordt gedoneerd aan de DKMS Foundation, die zich inzet voor leukemie.

Dat 'mevrouw Boulahrouz' (Sabia is acht jaar getrouwd geweest met voetballer Khalid Boulahrouz) geen excuses heeft aangeboden, vindt Sylvie jammer. "Ik zou het gepast hebben gevonden als ze zich bij mij had verontschuldigd. Maar aangezien ze al een onthoudingsverklaring heeft gegeven, heb ik er vertrouwen in dat ze niet opnieuw krantenkoppen zal halen met dit voor mij pijnlijke onderwerp", schrijft ze.

Bron: AD Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook