Dit gebruikt Victoria Beckham tegen pluizig haar en jij hebt het ook in huis

Thank us later!

Veel vrouwen hebben babyhaartjes rond de haarlijn en ergeren zich er verschrikkelijk aan. Victoria Beckham heeft hier de perfecte oplossing voor en het product heb jij ook thuis.

YouTuber

Victoria Beckham is al tien jaar modeontwerper en dat is best een mijlpaal. Om dat te vieren heeft ze een YouTube-kanaal gelanceerd waarin ze haar volgers een kijkje geeft in haar leven.

Lees ook: Victoria Beckham heeft spijt van plastische chirurgie

Borsteltje

De modeontwerper ziet er altijd tiptop uit en daar zit heel veel werk in. Ook haar kapsel, maar daar heeft ze wel een trucje voor, waar je trouwens geen bakken met geld voor nodig hebt.

Haar haarstylist Ken Paves gebruikt een klein borsteltje dat verdacht veel op een tandenborstel lijkt. "Dat is een edge brush. Nee, dit is inderdaad mijn persoonlijke tandenborstel", grapt hij in de video.

Zie ook: Victoria Beckham begaat enorme fashion flater

Pluisjes

De 'tandenborstel' wordt voor meerdere dingen gebruikt. Met deze kleine borstel zorg je ervoor dat er geen pluisjes uit je kapsel steken. Hij wordt gebruikt om fijne haren rond de haarlijn weer opnieuw in model te brengen.

Een normale borstel is hier te groot voor, dan breng je namelijk je hele kapsel in de war. Maar mocht je thuis nou nog een tandenborsten hebben liggen… Je weet wat je te doen staat!

Bron: Beau Monde, Beeld: BSR

Laatste nieuws