Jordyn Woods verbreekt eindelijk stilte rondom schandaal Tristan Thompson

De (ex-)bff van Kylie Jenner doet haar verhaal.

Het was hét nieuws van de week: Kylie Jenner's bff Jordyn Woods is vreemdgegaan met Khloé Kardashian's vriend Tristan Thompson. Jordyn doet nu eindelijk haar verhaal tijdens een interview.

Interview

Het moet ongetwijfeld een hectische week voor Jordyn zijn geweest: volgens insiders hebben de Kardashian's haar officieel verbannen en heeft vriendin Kylie haar zelfs uit huis gezet. Het 21-jarige model vertelt openhartig haar kant van het verhaal tijdens Jada Pinkett Smith's Red Table Talk op Facebook.

Lees ook: Oei: Jordyn Woods zoende óók met deze ex van Khloé Kardashian

Reactie

"Ik had na het feestje naar huis moeten gaan, eigenlijk had ik daar niet eens moeten zijn", begint Jordyn. "Ik heb hem nooit een lapdance gegeven, we hebben tijdens het feest niet gezoend. We hebben de publieke ruimte nooit verlaten, zijn ook niet naar een slaapkamer of badkamer gegaan. We zaten in het openbaar."

Ze vervolgt: "Toen we naar buiten gingen, heeft hij mij inderdaad gezoend. Geen passie. Het was gewoon een kus op de lippen. Ik denk ook niet dat hij fout zit, omdat ik mezelf in deze positie heb gezet. Wanneer alcohol erbij is betrokken maken mensen stomme fouten."

Lees ook: Arme Khloé: de realityster laat voor het eerst van zich horen

Kylie en Khloé

Verder vertelt Jordyn dat ze niet compleet eerlijk tegenover Kylie was. "Ik heb met Kylie en Khloé in de ochtend gepraat en had hen verteld dat ik daar was. Ik was eerlijk over het feit dat ik daar was, maar niet over de acties die waren gebeurd." Toch heeft Jordyn nog wel iets opvallends te melden: "Ik weet dat ik niet de reden ben dat Khloé en Tristan niet meer samen zijn. Deze situatie heeft er misschien voor gezorgd dat het moeilijker is voor haar om met hem samen te zijn, en dat snap ik, maar ik ben niet de reden."

To be continued…

Bron: Red Table Talk, Beeld: BSR

Laatste nieuws