Khloé Kardashian reageert publiekelijk op Jordyn Woods excuus

Jordyn deed gisteren eindelijk haar verhaal tijdens een interview. Khloé reageerde hierna publiekelijk op Jordyn's woorden.

Het was hét nieuws van de week: Kylie Jenner's bff Jordyn Woods is vreemdgegaan met Khloé Kardashian's vriend Tristan Thompson. Jordyn deed gisteren eindelijk haar verhaal tijdens een interview. Khloé reageerde vrijwel meteen publiekelijk op Jordyn's woorden.

Khloé en Tristan

Jordyn vertelde tijdens het interview dat zij niet de reden is dat Khloé en Tristan uit elkaar zijn. "Ik weet dat ik niet de reden ben dat Khloé en Tristan niet meer samen zijn. Deze situatie heeft er misschien voor gezorgd dat het moeilijker is voor haar om met hem samen te zijn, en dat snap ik, maar ik ben niet de reden." Hier had Khloé wat op te zeggen.

Lees ook: Jordyn Woods verbreekt eindelijk stilte rondom schandaal Tristan Thompson

Reactie

"Waarom lieg je Jordyn? Als je jezelf probeert te redden door publiekelijk te gaan, in plaats van dat je mij privé belt om je excuus te maken, wees dan eerlijk over je verhaal. Trouwens, jij BENT de reden dat mijn familie uit elkaar is." Oei…

Vervolgens schreef Khloé: "Tristan is even schuldig, maar Tristan is de vader van mijn kind. Ongeacht wat hij me aandoet, ik zal dat mijn dochter niet aandoen. Hij heeft deze situatie privé aangepakt. Als Tristan in het openbaar zou liegen over de gebeurtenis, dan zou ik hem ook in het openbaar aanspreken."

Lees ook: Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson

Twitter

Laten we zeggen dat Twitter hierna escaleerde. Veel mensen vinden Khloé's reactie naar Jordyn toe niet helemaal terecht. Natuurlijk, Jordyn heeft een ontzettend grote fout gemaakt. Maar dat Khloé alle banden verbreekt met de 21-jarige Jordyn, en niet met Tristan die al jaren vreemdgaat, schiet bij veel fans in het verkeerde keelgat.

Bron: Twitter, Beeld: BSR

Laatste nieuws