Oh no: Amanda Bynes terug bij af

Het leek eindelijk weer beter te gaan met Amanda Bynes (32), maar helaas... Niets is minder waar. De actrice heeft zich weer aangemeld voor rehab.

Het leek eindelijk weer beter te gaan met Amanda Bynes (32), maar helaas… Niets is minder waar. De actrice heeft zich weer aangemeld voor rehab.

Terugval

Amanda, bekend van filmclassics als She's the Man en What a Girl Wants, wordt volgens insiders weer behandeld door mentale gezondheidspecialisten en verslavingscoaches. People schrijft dat Amanda sinds januari dit jaar terug naar rehab is gegaan, nadat ze aan het eind van 2018 een "terugval" kreeg. Ze begon opnieuw met haar verslavingen te worstelen nadat ze terug in de spotlights stapte afgelopen november.

Lees ook: She's back! Amanda Bynes lijkt weer op haar oude zelf

Drama

De laatste jaren hebben we flink wat dieptepunten van Amanda gezien, waarna ze een einde maakte aan haar acteercarrière. Toch kreeg ze het keer op keer voor elkaar om de headlines te halen. Ze kwam namelijk regelmatig in aanraking met de politie, worstelde met haar drugsverslaving, schold menig celebrity uit op Twitter en eindigde in een psychiatrische kliniek. Hopelijk weet Amanda zich te herpakken en laat ze haar verslavingen niet de overhand nemen.

Bron: People, Beeld: BSR

Laatste nieuws