Halfzus Meghan Markle klapt uit de school in nieuwe docu

Samantha slaat weer toe

Samantha Markle, de halfzus van Meghan Markle, doet (alweer) een boekje open over de hertogin. Dit keer op de nationale televisie in de documentaire Meghan and the Markles: A Family at War.

Schijnheilig

Volgens de familie van Meghan Markle klopt er niks van het verhaal dat Meghan schreef in de uitgelekte brief aan haar vader. "Papa, ik schrijf je met een zwaar gemoed, omdat ik niet begrijp waarom je dit pad hebt genomen. Je bent blind voor de pijn die je veroorzaakt", zo begon ze haar verhaal. Het hart van de brunette was in duizenden stukjes gebroken, maar haar halfzus Samantha vindt het allemaal maar schijnheilig gedrag.

Lees ook: Thomas Markle maakt zich wéér niet geliefd bij dochter Meghan

Slachtoffer

"Meghan heeft helemaal geen hart", is wat ze reageert. "Anders zou ze er wel alles aan doen om het hem naar zijn zin te maken en om hem lief te hebben, zodat hij zijn oude dag in alle comfort kan beleven. Dus een gebroken hart? Nee, óns hart is gebroken. Ze kan niet doen alsof zij hier het slachtoffer is."

Verkeerd beeld

Ondanks Meghan beweert dagelijks contact te hebben opgenomen met haar vader, ontkracht Samantha die uitspraak. "Ze heeft hem nooit geprobeerd te bereiken, wat zij ook mag beweren in haar brief", zegt ze. Meghan heeft volgens haar een heel verkeerd beeld van haar familie geschetst. "Volgens mij heeft ze prins Harry niet het volledige verhaal verteld. Er klopt iets niet. We waren misschien niet de ’standaardfamilie’ die iedere feestdag samenkwam, maar we waren wel familie. Iemand die menselijk is zou zijn vader nooit zo behandelen."

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws