Johnny Depp komt met nieuw bewijs tegen Amber Heard

De rollen zijn volgens hem juist omgedraaid.

Waar het de afgelopen jaren vooral ging om hoe Johnny Depp zijn ex-vrouw Amber Heard mishandeld zou hebben, zijn de rollen volgens de 55-jarige acteur juist omgedraaid en zou hij naar eigen zeggen het slachtoffer zijn van mishandeling.

Conciërge

Niet alleen probeert de acteur zijn naam te zuiveren die volgens hem besmet is dankzij de beschuldigingen van Amber. Ook heeft hij 87 nieuwe beelden van beveiligingscamera’s (die hij naar verluidt onlangs pas ontving) aangeleverd, 17 verklaringen van getuigen, een audio-opname, foto’s en ander bewijs ingeleverd om zijn onschuld te bewijzen.

Zo heeft een conciërge van het penthouse waar het stel woonden, onder ede verklaard dat niet Johnny, maar Amber's zus net deed of ze de actrice in haar gezicht sloeg. Dit alles zou op bewakingscamera's te zien zijn. De conciërge vertelde vervolgens dat ze hen na het nep-incident hoorde lachen. Maar daar blijft het niet bij. Volgens hem zou hij haar helemaal niet mishandeld hebben, en zou juist hij diegene zijn die de klappen van Amber moest opvangen.

Lees ook: Johnny Depp beschuldigt ex Amber Heard van poepen in bed

Valse verklaringen

De verklaring waarin ze beweerd dat ze door hem werd mishandeld, zou volgens de acteur, zo staat in een aangeleverd document, in scène zijn gezet. "Zonder dat ze in de gaten had dat het beveiligingsteam in de buurt was, begon Heard ineens ’Stop met me te slaan, Johnny’ te roepen. De beschuldiging kwam tot een hoogtepunt toen Heard met valse verklaringen kwam dat Depp haar met een telefoon aanviel, haar in haar gezicht sloeg en het penthouse overhoop haalde. Er waren meerdere getuigen bij deze hoax”, luidt een verklaring.

Ook zouden twee politieagenten hebben bevestigd dat Amber niet gewond was. Toch besloot ze een paar dagen later een foto naar buiten te brengen waarop verwondingen te zien zijn en verklaarde ze door Johnny mishandeld te zijn. Hoe dit verhaal nu afloopt nu Johnny een hele lading met verklaringen en dergelijke heeft ingeleverd, is voorlopig even afwachten.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws