doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Miljuschka Witzenhausen over haar band met Willem Holleeder

Heftig...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miljuschka Witzenhausen over haar band met Willem Holleeder

Miljuschka Witzenhausen is nooit echt openhartig over haar familiebanden met Willem Holleeder. Dit weekend besloot ze daar verandering in te brengen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Persoonlijk

De tv-kokkin besloot een vragenvuurtje voor haar volgers te organiseren en dus mochten fans haar allerlei vragen via een Instagram Q&A toesturen. Naast dat haar om haar favoriete recepten en restaurants werd gevraagd, kreeg ze ook een persoonlijke vraag over haar oom.

"Ik krijg hier altijd heel veel vragen over. In principe praat ik er niet over", begint ze haar antwoord. "Ten eerste zie ik mijzelf als een dochter van Astrid Holleeder. Ten tweede is het zo'n groot verhaal, dat je er bijna niks meer naast kunt zijn. Iedere voorpagina, het journaal of praatprogramma besteedt er meer dan eens aandacht aan."

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen's nachtmerrie wordt werkelijkheid

Traumatisch

Ondanks dat de 33-jarige er dus liever niet over praat, besluit ze toch eerlijk antwoord te geven. "Het is moeilijk, pijnlijk, traumatisch en niet uit te leggen. Maar boven alles hou ik intens veel van mijn moeder en ben ik trots op haar. Zij heeft alles het best omschreven in haar boeken. Dus wil je weten hoe het voelt? Lees dat."

Maar hoewel het allemaal niet makkelijk is voor de tv-presentatrice, haalt ze uit de ingewikkelde situatie naar eigen zeggen ook veel kracht. "Ik ben heel dankbaar dat ik heb leren doorzetten. Iedere situatie geeft je een les en kracht. Daar geloof ik in. Ik ben er een strijder door geworden", aldus Miljuschka.

Bron: Instagram Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');