Jordyn Woods verbreekt stilte rondom Kylie Jenner

Zó denkt ze over haar voormalige bff.

Het Jordyn Woods/Tristan Thompson-drama zit nog vers in iedereens geheugen. Sindsdien zou Jordyn geen contact meer hebben gehad met (ex-)bff Kylie Jenner. Hoe ze over de vriendschap denkt?

Paparazzi

Tabloid TMZ plaatst een filmpje waarin een journalist aan Jordyn vraagt of ze bereid zou zijn om de vriendschap weer op te pakken. Jordyn reageert met: 'Ik heb liefde voor iedereen.' Een erg voorzichtig antwoord dus.

Lees ook: 'Jordyn Woods/Tristan Thompson-drama één grote PR-stunt'

Houden van

Vervolgens zegt moeder Elizabeth: 'We houden van Kylie', waarop een journalist weer aan Jordyn vraagt of ze van Kylie houdt. Jordyn antwoordt een volmondige 'Altijd'. Wat haar betreft is een hereniging dus niet uitgesloten.

PR-stunt

Veel fans denken dat het drama een PR-stunt is. Het schandaal brak het internet in februari, en Jordyn's 'alles onthullende' Red Table Talk interview werd 1 maart live op Facebook uitgezonden. In de tussentijd bleven de camera's bij de Kardashian's thuis draaien – zodat alle drama werd gefilmd – en vervolgens is er nu al een trailer met gebeurtenissen die nét zijn plaatsgevonden. Al met al zijn fans achterdochtig.

Bron: Elle, Beeld: BSR

Laatste nieuws