Wat doen Temptation Island-presentatoren Rick en Annelien eigenlijk tussen opnames door?

Sounds like a perfect job!

Lees ook

Op Temptation Island staan de koppels en verleiders centraal, maar duiken zo nu en dan de presentatoren Rick en Annelien ook op om te checken of alles nog goed gaat in de resorts. Maar wat doen zij eigenlijk buiten de opnames om?

24 uur

Eerder liet een Temptation Island-deelnemer weten dat ze Rick en Annelien slechts tien minuten per dag zien. Dan zijn wij natuurlijk benieuwd wat ze de rest van de dag doen. Repeteren? Vanuit hun hotelkamer ander werk doen? Doorbrengen met de koppels? Nee, vooral ontspannen, blijkt uit een backstage filmpje voor VIJF.

Lees ook: Verleider Jaimy haalt uit naar Temptation Island-koppels

Chill

Lekker zonnen op het strand en afstand nemen van alle drama dat zich in de resorts afspeelt. Maar Annelien kiest er ook weleens voor om in haar vrije tijd te gaan jetskiën. ''Jetskien is echt mijn ding, vandaag ga ik samen met mijn visagiste Stefanie. Dit is haar eerste keer dus ik hoop dat ze niet teveel schrik heeft", vertelt ze.

Rick kiest er vaak voor om te gaan trainen. ''Je moet wel een beetje fit blijven voor Temptation Island. Mentaal en fysiek", vertelt hij. Samen met zijn personal trainer in Thailand Jak doet hij een training die bestaat uit touwtje springen, boksen, optrekken en buikspieroefeningen.

Sounds like a perfect job!

Bron: HLN Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook