Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

EOTB-Lena ontkent dat ze met lachgas achter het stuur zat

De EOTB-deelneemster zou zes auto's in Leeuwarden vernield hebben terwijl ze met lachgas achter het stuur zat. Er zijn al veel video's en foto's opgedoken waarop dit te zien was, maar toch ontkent ze de geruchten. "Ik heb een ongeluk veroorzaakt waarin ik helaas meerdere auto’s heb geraakt en ik heb de politie gebeld. Toen de politie kwam, heb ik hen te woord gestaan en is er een alcoholtest afgenomen. Op het moment van het ongeluk, was er absoluut geen sprake van het gebruik van lachgas door mij." Uit de speekseltest bleek dat Lena geen drugs had gebruikt, maar de video's hebben ervoor gezorgd dat ze toch nog een keer langs moet bij het politiebureau.

Ann Dominique showt babybuikje op Instagram

Ann Dominique showt vol trots haar babybuik via Instagram en haar liefje Danny Froger kon het niet laten om haar even te pesten. "Bijna vijf maanden zwanger", schrijft Ann bij de foto. Danny reageerde: ''Toch lekker dat ik een keer niet de dikste ben in huis.'' Zo zie je maar, boys will be boys.

Lil Kleine krijgt beeld in Madame Tussauds

Vanaf oktober is het wassenbeeld van Lil Kleine te zien in Madame Tussauds. De rapper deelde foto's van het resultaat en het proces op zijn Instagram Story. Cool!

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard Beeld: Ex on the Beach, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook