Waarom Khloé Kardashian niet welkom was bij het MET Gala

En dít is waarom.

Eergisteren vond het MET Gala plaats en traditiegetrouw schitterden de KarJenners op de red carpet. Kendall en Kylie droegen beiden een spectaculaire jurk van Versace, Kim was te zien in een onthullend exemplaar van Thierry Mugler, momager Kris herkenden we bijna niet met haar blonde coupe en Khloé droeg… Wait, waar was Khloé eigenlijk?

Not invited

Terwijl iedereen zichzelf overtrof in de meest extravagante outfits, was Khloé thuis met haar dochter True. Ze was de enige van haar beroemde familie die geen uitnodiging had ontvangen.

Het zou medeoprichter van het evenement en Vogue hoofdredacteur Anna Wintour zijn die ervoor had gezorgd dat de blondine niet mocht schitteren bij het mode-evenement van het jaar.

Lees ook: Grote hilariteit om MET Gala-outfits Kendall en Kylie

Te C-list

Een insider onthulde aan RadarOnline dat Anna haar ‘te C-list’ vond om erbij te zijn. Hierdoor had ze haar niet op de gastenlijst gezet.

Ook Kourtney Kardashian was nergens te bekennen. “Khloé en Kourtney zijn nog nooit uitgenodigd geweest voor het Met Gala. Dit jaar mocht Kourtney wél komen, maar koos ze ervoor om bij Khloé thuis te blijven omdat ze haar niet alleen wilde laten", zei de bron. Dat is nog eens sister love!

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws