Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ariana Grande te zien in KUWTK

De zangeres is te zien in de komende aflevering van Keeping Up With The Kadashians. Ariana oefent in de realityserie met Kris Jenner, die een rolletje had in de videoclip van Thank U, Next. In een clipje dat zender E! donderdag deelde, is te zien hoe Ariana de choreografie voor de clip doorneemt met Kris. Daarbij benadrukt de muzikante dat de 63-jarige 'momager' haar eigen draai mag geven aan haar rol. De clip van Ariana kwam al eind november uit.

Revival 90210 wordt opgedragen aan Luke Perry

Het overlijden van Luke Perry komt zeker aan bod in BH90210, de revival van jaren 90-hitshow Beverly Hills, 90210. Toch zullen de castleden het gemis van de acteur niet aangrijpen om de show te promoten, zo laat Gabrielle Carteris weten.

"We willen er zeker bij stilstaan, maar we willen het niet gebruiken om de show succesvoller te maken", aldus de actrice, die in Beverly Hills, 90210 de studiebol Andrea Zuckerman speelde. "Dat had Luke denk ik ook niet zo gewild. En we willen het erg respectvol aanpakken."

Baby Kimye kan elk moment geboren worden

Het lijkt niet lang meer te duren voordat Kim Kardashian en Kanye West hun vierde kind in de armen hebben. Volgens TMZ is de bevalling van de surrogaatmoeder van het stel begonnen en ook Kourtney onthulde in The Ellen Show dat de baby onderweg is. Wanneer en hoe Kim de geboorte van haar vierde kind bekend zal maken is nog niet bekend.

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook