Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Nienke Plas is verloofd

Vlogster, actrice en zangeres Nienke Plas (33) heeft zich verloofd. Zij gaat trouwen met haar vriend Resley, met wie zij al elf jaar samen is. Nienke en Resley maakten hun verloving bekend op Instagram. "Holy macaroni, ik ben verloofd", schrijft Nienke.

Het tweetal heeft samen een zoon, Frenky-Dean.

'Justin Bieber schuift bruiloft op lange baan'

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn niet van plan binnenkort een huwelijksfeest te organiseren. De mentale issues van de zanger hebben nu alle prioriteit, zegt een ingewijde in People.

De 25-jarige Justin en de 22-jarige Hailey trouwden vorig jaar september in het geheim en waren van plan later nog een groot feest te geven voor familie en vrienden. "Ze zullen nog steeds een bruiloft organiseren wanneer ze er klaar voor zijn. Het allerbelangrijkste voor ze is dat Justin mentaal gezond is."

Met de zanger, die sinds februari in therapie zit vanwege een depressie, gaat het wel stukken beter.

Iggy Azalea schrapt social media na naaktfoto

Iggy Azalea heeft haar accounts van Twitter en Instagram verwijderd. De rapper zegt niets meer mee te willen krijgen van de reacties op naaktfoto's van haar die dit weekend uitlekten.

De beelden zijn afkomstig van een shoot voor de Australische GQ drie jaar geleden. Op foto's in dat blad bedekte Iggy haar borsten, maar de afgelopen dagen circuleerden beelden uit de sessie waarop ze dat niet doet op social media. "Ik voelde me op m'n gemak bij zo'n respectabel blad, wetende dat alleen de beelden waarop ik me met mijn handen bedekte zouden worden gebruikt. Ik heb nooit toestemming gegeven voor het vrijgeven van topless foto's. Er was geen reden voor iemand om die te bewaren."

De Australische zegt niet alleen boos te zijn over het lek, maar ook "overrompeld, vernederd, boos, verdrietig en nog een miljoen andere gevoelens" over de reacties.