Oh yes: nieuw Google apparaat is precies wat je nodig hebt

Oh my!

Google komt met een nieuw apparaat waarmee jij niet meer je bed uit hoeft en je ook nog eens een handje geholpen wordt in de keuken. Het nieuwe apparaat doet namelijk alles wat jij van hem vraagt!

Personal assistent

Google Nest Hub is deze week voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. Het apparaat bestaat uit een speaker en een touchscreen. Zodra je hem een opdracht geeft voert hij deze meteen uit. Zo heb jij dus je eigen digitale personal assistent in huis!

Handig

Maar hoe werkt het dan? As simple as it is: swipe naar beneden op het touchscreen om je licht te dimmen, TV's te bedienen en bekijk met één klik wie er voor de deur staat. Als je een Nest Cam hebt krijg je ook meteen een kijkje in de kinderkamer. Hoe handig!

Lees ook: ProRail komt met nieuwe app dat alles gaat veranderen

Voordelen

Natuurlijk heeft dit bijzondere apparaat nog veel meer voordelen. Ben jij niet zo'n ster in de keuken? Vraag Hub hulp bij het bereiden van de heerlijkste gerechten. Ontvang binnen no time recepten en de instructies. Natuurlijk is het ook leuk om tijdens het koken een lekker muziekje op te hebben, ook hier kan Hub voor zorgen. De Nest Hub werkt namelijk standaard met de gratis versie van YouTube Music, Spotify en TuneIn Radio.

Ben jij enthousiast geworden? Bestel hem dan op bol.com of de Google Store of haal hem bij Coolblue, Albert Heijn en Mediamarkt voor een prijs van €129.

Beeld: BSR

Laatste nieuws