Khloe Kardashian doet schokkende onthulling over ex Tristan

Khloé lucht haar hart.

Lees ook

Alsof de realityster de afgelopen tijd nog niet genoeg heeft meegemaakt met ex Tristan Thompson, moet Khloé Kardashian nu opnieuw een klap verwerken rondom haar voormalige lief.

Complicaties

Onlangs klapte Tristan's ex Jordan Craig in de rechtbank uit de school over de relatie tussen haar en de basketballer. Zij beschuldigt hem ervan te zijn vreemdgegaan met Khloé, terwijl hij nog een relatie met haar had en zij nota bene zwanger was.

In de documenten zou de hele situatie een enorme impact op haar zwangerschap hebben gehad. Zo had ze veel stress en zou het vreemdgaan van Tristan naar eigen zeggen gezorgd hebben voor complicaties.

Lees ook: Ex Khloé Kardashian doet schokkende uitspraken over relatie

Inner circle

Hoewel de realityster nooit echt gereageerd heeft op alle geruchten, besluit Khloé nu alsnog met haar kant van het verhaal te komen. "Ik voel mij teleurgesteld dat ik überhaupt de need voel om dit te posten, maar ik moet gewoon mijn waarheid en kant van het verhaal vertellen. Neem het zoals je wil", begint ze.

"Ik heb Tristan ontmoet, omdat hij met MIJ op een blind date wilde. Een gemeenschappelijke vriend regelde dit vervolgens. Na op een paar dates te zijn gegaan, vertelde Tristan mij dat hij een ex had die zwanger was. Uiteraard wist ik op dat moment niet zeker of ik nog wel wilde daten en een relatie met hem wilde. Hij verzekerde mij dat de relatie al over was voordat wij begonnen met daten. Ik praatte met zijn inner circle, hij liet me bewijzen zien (gesprekken tussen hem en zijn ex) en ik mocht gesprekken met zijn advocaten meeluisteren. Zijn beste vrienden, zakenpartners en zelfs zijn moeder vertelden mij allemaal dat hij en zijn ex uit elkaar waren."

Verdriet

Toch twijfelt Khloé nu achteraf of Tristan en zijn naasten wel écht eerlijk zijn geweest. "Dit is mijn kant van het verhaal. Als dit toch om wat voor reden dan ook niet de waarheid is, vind ik het erg spijtig dat Tristan en zijn inner circle hierover gelogen hebben. Ik bid dat wat mij verteld is ook echt de waarheid is, maar op dit moment weet ik niet wat ik moet geloven."

Ook bied de realityster haar excuses aan en spijt het haar dat zoveel partijen hiervan verdriet hebben gehad. "Geen een vrouw verdient het om zoiets mee te maken." Iets waar Khloé inmiddels helaas over mee kan praten…

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook