Kim Kardashian lanceert eigen shapewear lijn

Yay!

Kim Kardashian heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze er alles aan doet om er goed uit te zien en hier hoort corrigerend ondergoed ook bij. De realityster heeft bekendgemaakt een eigen shapewear merk te lanceren en daar zit één wel heel opvallend item tussen.

Kimono

De lijn gaat Kimono heten. "Ik ben hier al vijftien jaar gepassioneerd over", schrijft ze op Instagram. "Het is mijn idee van shapewear en biedt oplossingen die écht werken voor vrouwen."

De brunette spreekt ook openlijk over the story behind het merk: "Ik knipte altijd mijn eigen shapewear zodat het paste bij mijn kleding. Bovendien was de kleur niet altijd helemaal goed voor mijn huidskleur. Daarom wilde ik een lijn creëren die voor iedereen zou werken."

Lees ook: Fans geschrokken van 'nieuw gezicht' Kim Kardashian

Opvallend

Eén van de items trekt de meeste aandacht, namelijk de Solution Short op de derde afbeelding. De short heeft namelijk maar één been. "Ik heb deze ontworpen voor alle keren dat ik een jurk of rok met hoge split wilde dragen, maar ook de support van shapewear nodig had." Niemand minder dan Chrissy Teigen was de eerste die het opvallende kledingstuk mocht testen en claimt nu al niet meer zonder te kunnen.

De collectie bestaat uit negen verschillende tinten en is verkrijgbaar in de maten XXS tot 4XL. Fun fact: haar grote liefde Kanye West heeft het logo ontworpen. Cute!

Bron: RTL Boulevard Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws