Kim Kardashian baart opzien met flink geshopte foto

Een post op Instagram maakt de tongen flink los.

Kim Kardashian ligt momenteel niet zo goed in de markt bij haar volgers. Keer op keer wordt ze bedolven onder kritiek. Dit keer gaat het niet om haar shapewear-collecie, maar om een foto die ze op Instagram heeft gepost.

Filter

Afgelopen weekend plaatste de realityster een kiekje op Instagram waar haar volgers niet over uitgepraat raken.

Op de foto poseert Kim in een kort roze jurkje voor de spiegel. Ze schrijft onder de foto dat ze haar telefoon aan het opschonen was en deze foto van ongeveer een jaar geleden tegen kwam. Er zit duidelijk een filter over het plaatje. Maar hé, wie doet dat niet? Toch zijn haar volgers er van overtuigt dat ze wel meer bewerkt heeft.

Lees ook: Fans geschrokken van 'nieuw gezicht' Kim Kardashian

Photoshop

"Meid, je lijkt wel een Sims-poppetje" en "Wat is er mis met haar gezicht?", reageren mensen onder de foto. "Hoe kan dit niet gefotoshopt zijn?", vraagt een ander zich af.

As we all know zijn de Kardashians niet vies van een beetje sleutelen hier en daar, en zijn ze al vaker betrapt op Photoshopfails. En ook nu beweert iemand dat de reflectie van de gordijnen op de achtergrond niet kloppen.

Hoe vaak fans ook hebben aangegeven dat de Kardashians zichzelf niet hoeven te veranderen voor 'het perfecte plaatje', lijkt het erop dat ze de bewerkingsapps nog altijd met veel plezier gebruiken.

Bron: RTL Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws