Brody Jenner teleurgesteld in vader Caitlyn

Het heeft hem veel pijn gedaan.

Het heeft Brody Jenner veel pijn gedaan dat zijn vader Caitlyn niet op zijn bruiloft aanwezig was. Dat vertelt de realityster in de reboot van The Hills.

Teleurstelling

"Dat mijn vader niet op mijn bruiloft was, was zo'n teleurstelling", aldus de 35-jarige in de serie tijdens een etentje met zijn moeder en broer Brandon.

"Als ik eerlijk ben heeft dat me toch wel pijn gedaan, ik had zo graag gewild dat ze er was. Maar ze had blijkbaar iets beters te doen."

Lees ook: Lauren Conrad onthult groot geheim over relatie met Brody Jenner

Kendall en Kylie

Brody trouwde in het voorjaar van 2018 met Kaitlynn Carter. Alhoewel Caitlyn wel op de bridal shower en andere festiviteiten voorafgaand aan het huwelijk was, liet ze het afweten op de bruiloft.

Volgens haar kersverse schoondochter wist het bruidspaar dat pas heel kort van tevoren. "Een week voor de bruiloft cancelde Brody's vader opeens. Brody deed er laconiek over, maar hij heeft dat zeker gevoeld."

Naast Caitlyn waren ook Brody's halfzusjes Kendall en Kylie niet aanwezig op de bruiloft. Waarom de twee jongste telgen van de KarJenner-clan er niet waren, is ook nog steeds niet duidelijk.

Bron: BuzzE Beeld: BSR

Laatste nieuws