Bewezen: de beste openingszin voor Tinder

Aha!

Na wat swipen heb je eindelijk een leuke match op Tinder, Happn of welke datingapp je ook gebruikt. Wacht je tot hij/zij een berichtje stuurt of neem jij het heft in eigen handen? En belangrijker nog: wat moet je zeggen om origineel maar niet te needy over te komen? Datingwebsite Plenty of Fish schiet te hulp en komt met het verlossende antwoord.

Bio

Begin je een gesprek met een simpele ‘Hoi’ of heb jij standaard een aantal catchy openingszinnen klaarliggen? Volgens Plenty of Fish is het ’t beste om in te haken op iets specifieks wat in iemands bio staat. De datingwebsite kwam tot deze conclusie door duizend mensen te ondervragen die hun partner daadwerkelijk hadden gevonden via een online datingwebsite.

Lees ook: Durf jij het aan: dating-app waarbij vrienden voor je swipen

Gemeenschappelijke interesses

Staat er dus in de bio van je match dat hij gek is op de serie Homeland, stel daar dan eens een vraag over. Volgens twintig procent van de ondervraagde vrouwen had haar huidige partner haar op deze manier ingepakt, gezien het zou getuigen van een interesse in gemeenschappelijke interesses. Waar je niet mee aan moet komen is een compliment over iemands uiterlijk; dit zou minder snel uitlopen tot succesverhalen.

Bron: Marie Claire, Beeld: BSR

Laatste nieuws