Lil’ Kleine verwent verloofde Jaimie

Het mag allemaal wat kosten.

Lees ook

Lil' Kleine harkt per maand duizenden euro's binnen, iets wat hij zeker niet onder stoelen of banken steekt. En aangezien geld moet rollen, kreeg fiancé Jaimie Vaes een bijzonder cadeau.

Speelgoed

Naast dat de rapper zichzelf graag verwend met mooie spullen, is hij ook zeker niet beroerd om zijn loved ones in de watten te leggen. Naast dat gisteren de halve speelgoedwinkel voor zoontje Lío werd leeggekocht, kreeg ook Jaimie een bijzonder maar vooral peperduur cadeau van Jorik.

Lees ook: Viral: Fan zet mega tattoo van Lil Kleine's vriendin

Peperduur klokje

Waar hij eerder al een aantal artiesten die met hem in Ziggo Dome optraden een rolex cadeau deed, mag ook Jaimie nu een peperduur klokje aan haar beauty stash toevoegen. En het is er niet zomaar een. Jorik heeft namelijk speciaal voor zijn lief de naam, geboortedatum en het tijdstip waarop hun zoon geboren is, in het horloge laten graveren.

Bij het filmpje schrijft Jorik: "Zorg goed voor je vrouw, jongens". En hoewel we ook gewoon tevreden zijn met een heerlijk bereide maaltijd of een doos chocolade, zal Jaimie ongetwijfeld heel erg blij zijn met zo'n bijzonder cadeau van haar aanstaande hubby.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook