Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Shock: H&M en ZARA sluiten winkels in Nederland

Slecht nieuws voor liefhebbers van H&M en ZARA. De modeketens hebben het drastische besluit genomen om veel winkels in Nederland te sluiten.

2. OMG: Lidl verkoopt fluwelen meubels

Lidl strikes again! Bij de supermarkt kun je voor veel meer terecht dan alleen je boodschappen. Keer op keer verkoopt Lidl de leukste spullen en ook dit keer gaat het weer lastig zijn om je in te houden.

3. Met deze lifehack kun je verwijderde WhatsApp berichten tóch lezen

Sinds WhatsApp de functie heeft gemaakt om berichten te kunnen verwijderen, heb je daar vast en zeker al eens gebruik van gemaakt. Niets is erger dan een appje naar de verkeerde persoon sturen of in een dronken bui je ex-lover een liefdesverklaring appen. Maar jij zal de melding ook wel eens gekregen hebben en dan ontstaat er toch wat nieuwsgierigheid...

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b020ac90ed', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });