Maak kennis met Grazia’s nieuwe columniste: Rose Bertram

Welcome, Rose!

Maak kennis met Grazia’s nieuwe columniste: Rose Bertram (24). Het topmodel en influencer gaat ons een kijkje geven in haar droomleven in L.A.

WAAROM GA JE EEN COLUMN SCHRIJVEN VOOR GRAZIA?
“Omdat ik denk dat ik een heel interessant leven heb. Het is heel anders dan dat van de meeste 24-jarigen: ik reis de wereld over, heb al op veel plekken gewoond, en nu heb ik met mijn vriend Greg (van der Wiel) een huis gekocht in Los Angeles. Ik krijg regelmatig vragen van Instagram-volgers. Variërend van: ‘Wat doe je met je krullen?’ Tot: ‘Hoe bereid je je voor op een casting?’ Het lijkt me heel leuk om hier antwoord op te geven en wat meer van mijn leven te delen.”

WAT KUNNEN WE ALLEMAAL VERWACHTEN?
“Ik vertel natuurlijk over mijn leven met mijn vriend en dochter Naleya. Ik heb veel bekende vrienden met wie ik regelmatig afspreek. Ik ben ambassadeur van het kledingmerk Pretty Little Thing, doe regelmatig campagnes voor Good American, het jeansmerk van Khloé Kardashian, en hoop in de toekomst ook te gaan acteren. Ik ben verder bezig met een eigen cosmeticalijn en heb net mijn kookboek Chubby in Shape uit. Ik ben onlangs weer begonnen met vloggen en wil graag een cooking show opzetten, waarbij ik celebrity vrienden uit L.A. uitnodig om lekkere maaltijden uit mijn boek te bereiden.”

KOMT KHLOÉ KARDASHIAN DAN OOK LANGS?
“Ja, als het goed gaat lopen met de cooking show, ga ik haar zeker vragen om iets met mij te komen koken.”

JE WILT IETS MINDER DE FOCUS OP JEZELF ALS MODEL LEGGEN, TOCH?
“Klopt, ik heb toch gemerkt dat we in een tijdperk zijn beland waar het meer draait om influencers dan om modellen. Zij krijgen tegenwoordig de grote campagnes bij beautymerken. Ik wil meer een merk om mezelf heen bouwen, eigen projecten opzetten, waarbij ik zelf bepaal wat ik doe. Voor modellenwerk ben je continu aan het reizen, en dat is zwaar met een jonge dochter. We hebben er echt bewust voor gekozen om te settelen in L.A. en vanaf hier ons werk te doen.”

MET RUIM 750K VOLGERS OP INSTAGRAM BEN JE LEKKER OP WEG…
“Ja, en het fijne is dat mijn volgers ook heel loyaal zijn. Ik sta niet op Instagram met mijn tieten in de lucht; veel meisjes die één of twee miljoen volgers hebben, plaatsen heel veel sexy foto’s. De mensen die mij volgen, hebben écht interesse in mij persoonlijk. Omdat ze mijn stijl leuk vinden, mijn relatie, mijn manier van leven, de reizen die ik maak of hoe ik het doe als moeder. Tuurlijk zou ik een groter bereik kunnen hebben als ik veel meer sexy kiekjes plaats, maar ik heb liever een echte connectie met mijn volgers. En zo hoop ik ook een connectie met de lezers van Grazia op te bouwen, dus als je vragen hebt aan mij, stuur gerust een mailtje naar de redactie.”

Interview: Jill Waas

Laatste nieuws