Column Rose Bertram: ‘Ik heb niet altijd al mijn dromen kunnen najagen’

'Ik ga jullie vanaf deze week in Grazia op de hoogte houden van mijn leven in Los Angeles'

Rose Bertram (24) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze woont samen met haar vriend Gregory van der Wiel en dochter Naleya (1) in Los Angeles en leeft daar the glamorous L.A. Life.

My L.A. Life

Hallo, ik ben Rose en ik ga jullie vanaf deze week in Grazia op de hoogte houden van mijn leven in Los Angeles. Mijn vriend Greg en ik zijn hier vier maanden geleden naartoe verhuisd met onze dochter Naleya en hond Sambou. We hebben een heel mooi huis gekocht in West- Hollywood met hoge plafonds, een tuin met een zwembad en een supermoderne inrichting… écht ons droomhuis. Ik heb het helemaal zelf ingericht, ben online allemaal leuke meubels uit gaan zoeken.

Voor wie het niet weet; mijn vriend was profvoetballer, en daardoor hebben we altijd op verschillende plekken gewoond. Ik heb zelf door het voetballeven niet altijd al mijn dromen kunnen najagen; die liggen echt hier in Los Angeles, waar veel mogelijkheden zijn. Nu hij min of meer gestopt is, hebben we gezegd: we gaan hier settelen, zodat ík aan mijn carrière kan werken.

Ik wil het modellenwerk op een lager pitje zetten en me meer focussen op influencen. Bewust aan mijn eigen imago werken en daarin groeien. Ik ben iemand die nog geen twee uur stil kan zitten. Ik heb altijd actie nodig, en dat is waarom L.A. zo goed bij mij past. Hier gebeurt namelijk elk moment van de dag wel wat.

Wat ik vaak op een dag doe: ik sta op, ga naar hot pilates – een fijne vorm van sporten voor mij – en dan maak ik een salade en een gezonde green juice. In de middag haal ik altijd een matcha latte bij Alfred op Melrose, en soms zelfs drie op een dag! Ik ga met Naleya naar een van de vele parken in de stad, naar muzieklessen, waar ze mag dansen en zingen. Of, als ik een beetje geld heb verdiend, ga ik shoppen op Rodeo Drive, waar alle grote merken zitten. ’s Avonds kook ik thuis of ga ik uit eten met Greg of vrienden.

Mijn favoriete plekken zijn Catch LA, Cecconi’s, Katana’s voor sushi of Tocaya, dat is een organic Mexicaans afhaalplekje, waar je ook kunt zitten. Voor mij is uit eten gaan écht een avondje uit. We hebben in L.A. een nanny die dan op Naleya past.

Deze zomer zijn we in Europa geweest – eerst op vakantie op Ibiza en daarna in Amsterdam. Onze nanny was niet mee, die bleef bij Sambou in L.A. Ik kreeg allemaal foto’s doorgestuurd van de hond die lekker een zonnetje aan het pakken was in de tuin. Die heeft pas écht een luxe leventje geleid, mét een eigen nanny…

Laatste nieuws