Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rolf Tangel haalt uit na miskraam Barbie

Hij is woedend

Rolf Tangel haalt uit na miskraam Barbie

Afgelopen weekend deelde Samantha 'Barbie' de Jong het verdrietige nieuws een miskraam te hebben gehad. De realityster kreeg daar een hoop reacties op. Haar ex Rolf Tangel zag vreselijke comments voorbij komen en haalt hard uit naar haar volgers.

Geschrokken

"Ik schrik wel van deze reacties op dit verschrikkelijke nieuws zeg. Wie zegt ten eerste dat ze gisteravond een miskraam heeft gehad??", begint Rolf zijn verhaal. "Moet ze dan dagen binnen gaan zitten? Wist niet dat je van een miskraam niet meer mag eten (uit eten gaan)." Barbie's ex-vriend wijst hier op het feit dat de blondine twee uur voor ze het nieuws bekendmaakte, uiteten was geweest.

Lees ook: Michael van der Plas reageert op zwangerschap Barbie

Wagelijk

"Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om 'Barbie' te steunen na alles wat dat meisje had meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net de dood niet in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!", gaat hij verder. Rolf sluit zijn bericht af met: "Lieve Sam en Maron heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ben er voor jullie."

Bron: Showniews Beeld: BSR, Instagram