Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw denkt nierstenen te hebben, maar krijgt dan de schrik van haar leven

Heftig!

Vrouw denkt nierstenen te hebben, maar krijgt dan de schrik van haar leven

Een vrouw in Amerika dacht last te hebben van nietstenen, maar in het ziekenhuis bleek ze zwanger te zijn van een drieling.

Zoveel pijn

Dat was wel even schrikken voor Danette Glitz uit South Dakota. "Ik heb wel eens eerder nierstenen gehad, maar nu had ik zoveel pijn dat ik alleen maar in bed kon liggen. Zelfs ademen deed erg veel pijn." Na een urinetest in het ziekenhuis bleek dan ook dat Danette geen last had van nierstenen, maar zwanger was.

Op de echo werd vastgesteld dat ze al 34 weken zwanger was. Ook hoorde de dokter twee hartslagen. Zodoende moest de familie Glitz zich gaan voorbereiden op de geboorte van een tweeling. Heel veel tijd hadden ze daar niet voor, want Dannete had inmiddels al vier centimeter ontsluiting.

Lees ook: Zwangere Channah Koerten woedend op vriend Quentin en Lie Meurs

Verrassing

De doktoren ondernamen meteen actie en kozen voor een keizersnede. Een van de baby's lag namelijk in stuitligging. "Baby A is een jongen en baby B is een meisje!" En daarna riep de arts: "ik heb nog een deken nodig, want er komt er nog een!"

De man van Danette was zo geschrokken van de komst van nog een baby dat hij zei: "Je had tweeling gezegd, terugleggen alsjeblieft." De kinderen die de namen Blaze, Nikki en Gypsy hebben gekregen, maken het goed en mogen binnenkort het ziekenhuis verlaten.

Wens

Danette en haar man, die al twee kinderen hadden, zijn nog steeds in shock van de komst van de drieling. "Dit hadden we niet verwacht ook omdat ik helemaal geen zwangerschapskwaaltjes heb gehad. Ik ben niet eens misselijk geweest."

Voor de oudste zoon van tien was de komst van de drieling geen verrassing. "Ik heb ooit om een broertje gevraagd toen ik een vallende ster zag en twee zusjes, omdat mijn zusje dat wilde. Ik wist dat deze dag zou komen."

Bron: Panorama Beeld: iStock