Yolanthe bedolven onder de positieve reacties na bikini-foto

Wauw!

Yolanthe Cabau plaatst op Instagram een prachtige bikini-foto, en kan rekenen op een dosis positieve comments.

Moeilijke periode

'Open your mind and clear it of all thoughts that would deceive', schrijft de brunette. Haar volgers willen Yolanthe een steun in de rug geven. Ze heeft het de afgelopen periode allesbehalve makkelijk gehad, gezien haar scheiding van Wesley Sneijder. 'Dank je wel , gewoon voor wie je bent!' en 'Je straalt warmte uit, stond beetje down op, maar jou vrolijkheid geeft moed, vooral omdat jij zelf ook nogal wat meemaakt, dank je voor je positiviteit', luiden enkele reacties onder de foto.

Lees ook: Yolanthe reageert op scheiding van Wesley Sneijder

Liefdesles

Eerder vertelde Yolanthe aan Grazia dat ze zeker nog in de liefde gelooft, na alles wat er gebeurt is in haar leven. "Ik zal tot de dag dat ik sterf in de liefde geloven, omdat ik een optimist ben. Ik leef mijn leven met de dag en ik laat het allemaal op me afkomen", vertelt ze.

"Ik geloof dat liefde geen pijn doet, maar dat de keuzes van mensen naar elkaar toe pijn kunnen doen. Liefde zelf is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn. Mijn liefdesles is dat je altijd in de liefde moet blijven geloven en dan bedoel ik liefde op alle vlakken."

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws