Dit is wat je van het tweede seizoen van Undercover kunt verwachten

We can't wait!
Dit is wat je van het tweede seizoen van Undercover kunt verwachten

Seizoen één van de razendpopulaire serie Undercover was een groot succes, en gelukkig trakteert Netflix ons op een vervolg en kunnen we ons nu al verheugen op seizoen twee. Benieuwd waar het over zal gaan? Lees dan snel verder.

Waar ging het ook alweer over?

Voordat we gaan verklappen wat we van het tweede seizoen van de Netflix-serie kunnen verwachten, geven we je eerst een korte recap van het eerste seizoen. Zo volgt de serie het verhaal van de zware drugscrimineel Ferry Bouman, gespeeld door: Frank Lammers.

Ferry wordt in de serie gezien als een van de grootste xtc-producenten van het zuiden. Hij leeft een rustig leventje ergens op een camping op de grens van Nederland en België, samen met zijn vrouw Daniëlle. Dat rustige leventje wordt echter verstoord als twee undercoveragenten, Bob en Kim, om de hoek komen kijken om de plannen van Ferry te omzeilen.

Lees ook: Netflix komt met Nederlandse serie over drugs

Seizoen twee

Seizoen twee speelt zich één jaar na het einde van seizoen één af. Bob werkt nog steeds als agent, maar Kim is gaan werken voor een mensenrechtenorganisatie. Bob wordt opnieuw ingezet als undercoveragent, maar deze keer moet hij naar Syrië om meer te weten te komen over een illegale wapenhandel. Ferry zit nog altijd in de gevangenis, waar-ie er ondertussen probeert achter te komen welke undercoveragenten hem gepakt hebben.

Wanneer we het tweede seizoen op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend. Nog even afwachten dus!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Bron: RTL Boulevard, beeld: Undercover

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f37656829ad3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });