Expeditie Robinson-afvaller deelt sneer uit naar oud-kampgenoten

Hmm, niet zulke hele aardige uitspraken!
Expeditie Robinson-afvaller deelt sneer uit naar oud-kampgenoten

Na drie dagen Expeditie Robinson al naar huis gestuurd worden: dat wil natuurlijk niemand. Het overkwam Anita Heilker. Zij was de eerste afvaller maar zag liever iemand anders als eerste naar huis gaan.

De ongelukkige

Anita zat in Kamp Zuid en wist met haar kamp de eerste proef tegen Kamp Noord niet te winnen. Kamp Zuid had dan ook geen andere keus en moest iemand wegstemmen. Anita was de ongelukkige. Al had ze zelf liever Jaap naar huis zien gaan.

Lees ook: Dit is voor de eerst in de geschiedenis van Expeditie gebeurd

Frustratie

In een interview met NU.nl uit ze haar frustratie tegenover haar kampgenoten: "Het heeft me toch geraakt, dat ze allemaal op mij gestemd hebben, dus het is misschien wat vals, maar ik hoop eigenlijk dat heel Kamp Zuid moet vertrekken. Dat ze één voor één afvallen, totdat er niemand meer over is. Ze hebben allemaal op mij gestemd, dus ze verdienen het allemaal. Maar Jaap is de eerste, dat kan gewoon niet anders. Dit zeg ik natuurlijk allemaal met een knipoog hè."

Harde woorden dus van de oud Dolly Dot-zangeres. Of Jaap ook echt de volgende zal zijn die eruit ligt, zullen de komende afleveringen uitwijzen.

Bron: NU.nl Beeld: Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f714ee2de68a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });